VASTIK VIDEO ⟩ Ööklubis naise vägistanud Itaalia turistid tähistasid «saavutust» naeru ja kallistustega

Elu24
Copy
Noormehed ööklubis. Foto on illustreeriv.
Noormehed ööklubis. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ Scanpix

Inglismaal Londonis jäid ööklubi turvakaamera ette kaks Itaalia noormeest, kes pärast naise vägistamist «saavutust» kallistuste ja käepatsuga tähistasid.

2017. aasta 25. veebruaril leidis Londoni West Endi ööklubis aset intsident, kus 23-aastast naist rünnati ja vägistati, vahendab BBC. Politsei teatel olid naise vigastused nii rängad, et ta vajas pärast kirurgilist abi.

Turvakaamera salvestisel oli näha, kuidas kaks Itaalia meest, 25-aastane Ferdinando Orlando ja 26-aastane Lorenzo Costanzo, ohvriga tantsisid ning teda suudelda üritasid. Mehed murdsid ööklubi laoruumi luku ja viisid naise sinna.

Orlando ja Costanzo vägistasid naist kordamööda ja tassisid ta pärast naiste tualettruumi, kuhu nad ta ka jätsid. Klubi töötajad leidsid naise tund aega hiljem, ta oli «ekstreemsetes valudes» ega suutnud korralikult kõndida. Politseiametnik kirjeldas vägistamist kui «ohvri jaoks tõeliselt traumeerivat kogemust».

Nüüd on avalikuks saanud turvakaamera salvestis, kus mehed klubist lahkudes teineteist õnnitlevad ja kallistavad. Constanzo sõitis tagasi Itaaliasse mõni tund pärast rünnakut, kuid naases Inglismaale mullu märtsis, kui tuli Londonisse jalgpallimatši vaatama. Ta arreteeriti Heathrow lennujaamas ja sai järgmisel päeval süüdistuse.

Orlando lahkus Inglismaalt nädal hiljem, kuid võttis ise politseiga ühendust ja naases, kui kuulis Costanzo arreteerimisest. Itaaliast pärit mehed on mõistetud vägistamises süüdi ning saavad karistuse teada Isleworth Crowni kohtus 1. novembril. Orlando mõisteti süüdi ka tõsiste kehavigastuste tekitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles