Soome uues kaubandusmekas käib tihe liiklus

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Pilt Tripla avanädalavahetusest
Pilt Tripla avanädalavahetusest Foto: Aki Rask / Mall of Tripla

Eelmisel neljapäeval avati Helsingis hiiglaslik kaubanduskeskus Tripla, mis meelitas avanädalavahetusel kohale üle poole miljoni inimese, vahendas Tripla kommunikatsiooniosakond.

Avapäeval külastas kaubanduskeskust 143 000 inimest ning pühapäeva õhtuks oli registreeritud külastajate arv tõusnud juba üle 500 000. 

Tripla on Põhjamaade suurim kaubanduskeskus, kuhu on koondunud üle 250 poe ja söögikoha, ent kus asuvad näiteks ka muusikamuuseum Hall of Fame, Helsingi balletiakadeemia ja siserannaklubi Surf House. Triplas avati ka Soome turu esimesed LPP kaubamärkide poed Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay, mis on Eestis juba aastaid populaarsed. Samuti saab Triplast ühistranspordi sidepunkt, kuna keskusega külgneb vastrenoveeritud Pasila rongijaam, mis muu hulgas ühendab Triplat Peterburiga. Triplas saab ka elektriautosid laadida – selleks otstarbeks on seal ligi 300 laadimispunkti.

Tripla rajajad ettevõttest YIT kavatsevad saada nii kauplemise kui ka linnaelu suunanäitajaks Skandinaavias ning nende eesmärk on muuta Pasila linnaosa keskus ka Helsingi keskuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles